Van harte welkom op mijn kunstpagina

Kijk gerust in de galerie om een indruk te krijgen van de werken.

Of het nou portretten zijn die ik schilder, een natuurelement of een landschap met eventueel symbolische elementen, wezens, mensen en/of dieren erin: het zijn altijd werken met een verhaal erachter. Sinds mijn zevende levensjaar schilder ik. Reeds op die leeftijd voelde ik dat ik de ‘ware Levenskunst’ tot uitdrukking wilde brengen, via mijn handen op papier en daarna op het doek. Mijn werken hebben daarom altijd een bepaalde diepgang en vertellen over essentiële levensthema’s. Al mijn werken hebben ruim de tijd gehad om zich te ontvouwen en om vorm te krijgen. Ik schilder geduldig laag over laag, waarbij tegelijkertijd een innerlijk proces mee resoneert.

Alleen al door de werking van de kleuren kun je het schilderij voelen. Maar ook andere elementen zoals lijn, vorm, diepte en licht, krijgen alle aandacht om hun werk te kunnen doen.

Schilderij ‘Gouden nevel’

Al mijn schilderwerken zijn het resultaat van intuïtie, ervaring, persoonlijke groei en iets ‘hogers’ dat door mij heen werkt. Een hogere vorm van Liefde werkt door me heen als ik aan het schilderen ben, hetgeen uitstroomt in het schilderij. Ik heb me al eens laten vertellen dat zodra ik begin met schilderen, dat er per direct iets verandert aan mijn ogen en uitstraling. Bijzonder hè.

Door dit alles samen gaat een krachtige heilzame energie van de schilderwerken uit en komt elk schilderij voelbaar ‘tot leven’. Dit maakt dat de schilderwerken innerlijk iets bij je in beweging kunnen brengen.

Ik maak schilderijen gedurende mijn leven, die op dat moment in het teken staan van een thema dat op dat moment in mijn leven speelt of waar mijn hart warm van wordt. De meeste schilderijen, die ik in eerste instantie gemaakt heb voor mijn eigen proces en uit passie, zijn te koop.

Ik maak tevens schilderijen in opdracht.

Kijk gerust in de galerie om een indruk te krijgen van de werken.

Schilderij ‘Reflections’