Locatie en prijzen

PARKEREN

Yoga Surya Namaskar huurt een parkeerterrein vlakbij en beschikt hiermee over eigen parkeerplaatsen. Gelieve hier te parkeren. Meer informatie wordt verstrekt bij deelname aan de yogalessen.

INSCHRIJVING

Bevalt de proefles goed, dan kunt u zich middels een inschrijfformulier inschrijven. U kunt ten alle tijden instromen.

VAKANTIES

De vakanties zijn inbegrepen in het lesgeld. Het vaste maandelijkse bedrag van € 35,50 aan lesgeld is een gemiddelde van alle lessen in één jaar, waarin de vakantiesluitingen van het yogacentrum reeds zijn verdisconteerd. Dus tijdens vakantiesluitingen mist u geen lessen!

OPZEGGING

‘Yoga Surya Namaskar’ werkt zonder opzegtermijn. Als iets niet bij u past, voel u vrij om weer te gaan. Indien u opzegt en stopt in de maand die u reeds betaalt hebt, vindt geen restitutie over die maand plaats.

Mijn advies is wel om 2 maanden de yogalessen uit te proberen! De ervaring leert dat yoga een ontwikkelingsweg is en dat het (soms) tijd nodig heeft voordat je de kracht en essentie van yoga ervaren kunt. Voordat je ‘pakken kunt’ wat ik probeer over te dragen. Dat verschilt per persoon. Bij de één gaat dat snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Het is mooi als je het (dan) een kans geeft.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Er zijn yogamatten, kussens en dekens aanwezig bij Yoga Surya Namaskar. Dus u hoeft in principe niets mee te nemen. Na iedere yogales maakt iedereen zijn of haar yogamat schoon met etherische yogamatreiniger. In verband met hygiëne is de gehele yogaruimte schoenvrij. Gelieve niet op de yogamatten van een ander te stappen! Naast hygiëne ook uit respect: een yogamat is iemands plekje. In de hal staat een schoenenrek.

De yogaruimte zelf houd ik graag zo opgeruimd mogelijk, in verband met de sfeer van rust. Neem daarom geen onnodige spullen de yogaruimte mee naar binnen. In de hal staat een kast waar u uw spullen in kunt leggen.