Klankhealing

Klankhealing sessie

Klank staat op mijn lijf geschreven! Mensen die een klankhealing sessie hebben ondergaan kennen vanaf dat moment de magische werking van klank. Hoe ik het intuïtief musiceren vormgeef, ervaren mensen als zalig. Het brengt ze in een diepe ontspanning en mensen voelen zich daarna helemaal opgeladen. Mensen ervaren dat klachten verzachten of zelfs verdwijnen. Sommige mensen gaan zo diep in de klankensfeer, dat ze in hogere sferen komen. Een klankhealing sessie wordt vaker als een helende reis ervaren. Mensen ervaren het als een cadeau voor zichzelf.

Nieuw bij Yoga Surya Namaskar: het instrument de handpan,
Bekijk onderstaande video: een samengaan van handpan en piano

Alles is energie

Pure klanken tot je laten verhoogt je trillingsfrequentie. Het is bewezen dat water gevoelig is voor trillingsfrequenties. Bij mantra’s en pure klanken krijgt water prachtige kristalvormen. Een mens bestaat grotendeels uit water, dus een klankhealing zorgt ervoor dat je lichaam gaat mee resoneren op de frequenties van de pure klanken. Deze klanken kunnen blokkades lostrillen, werken zuiverend en brengen innerlijk ruimte en beweging.

Wat kun je verwachten van een klankhealing sessie?

In de yogaruimte word je verwelkomd, waar je heerlijk kunt gaan liggen of zitten. Deze ruimte is voorbereid voor de klankhealing sessie. Het is er aangenaam warm, het ruikt er heerlijk en je zult omringd zijn door instrumenten en een pure energie.

In deel 1 Intuïtief kies ik instrumenten uit die ik ga bespelen, zoals harp, piano, handpan, Sjamaanse drum, klankschalen en gitaar. Tevens mijn stem. Tijdens de sessie zal ik ook meerdere instrumenten samen inzetten.

Deel 2 van de sessie is een klankschalensessie, van diverse klankschalen. Nieuw: grote Tibetaanse klankschaal diameter: 50 cm waar je in kunt staan.

Het boeken van een klankhealing sessie

In overleg wordt een datum gepland. Van te voren is de duur van de sessie afgesproken. Dit is meestal een uur tot twee en een half uur. Afhankelijk van de groepsgrootte.

Kosten:

€ 40, – per uur vooraf te voldoen

Plus €5,- per persoon deelnamekosten

Bijvoorbeeld:
  • Voor een individuele sessie van een uur zijn de kosten €45,-
  • Voor een groepssessie van een uur met 4 mensen, zijn de kosten €60, – voor iedereen samen (€40,- voor een sessie van een uur, plus 4 x €5,- voor 4 personen). Als groep mag je de uurkosten delen. In dit voorbeeld betaal je €10 voor de gedeelde uurkosten per persoon en €5,- voor de deelnamekosten per persoon.

Eigen muziek op YouTube

Ik heb reeds meerdere mantra’s en liederen gecomponeerd, uitgevoerd en een opname van gemaakt. Hiervan staan inmiddels meerdere op YouTube

quotes:

Als er iets is wat mij op momenten mij in mijn kracht terug heeft gebracht en mijn energie weer aan het stromen bracht, dan was het vaak klank. Waardoor ik weer verder kon.

Klank is heilzaam. Genezend!

Alles is energie, dus alles heeft z’n eigen unieke vibratie. Hoe dichter de materie, hoe lager het trillingsgetal, hoe verfijnder de materie, hoe hoger de trillingsfrequentie