Kunst die jou beweegt

Portretschilderijen of tekeningen en meer

 

Inhoud van deze pagina:

  

Portretschilderij van mensen
Voor een mooi portretschilderij van een geliefd persoon ben je bij mij aan het juiste adres. Bij het portret schilderen ervaar ik, dat er meer gebeurt dan het zo exact mogelijk natekenen of schilderen vanaf een foto. Er treedt nog een ander soort verfijning op binnen de penseelstreken en dat heeft alles te maken met energie. Wetende dat en intens voelen dat alles energie is, komt via het schilderen het portret ‘tot leven’. De wezenlijke energie van de persoon wordt als het ware in het schilderij gelegd en kan zelfs voelbaar zijn.
Voor de meeste mensen wordt dit in eerste instantie gewaar via de ogen van het geschilderd portret. Ze ervaren de ogen als ‘sprekend’ of dat de ziel van de persoon erin te zien, te voelen is.

 

 Schilderijen van dieren
Ook bij de schilderijen van de dieren zijn de ogen sprekend, is de energie van het dier voelbaar. Mensen hebben het gevoel dat ze hun geliefd dier kunnen aaien, alsof hij het doek ‘uitkomt’. Daarbij is heel veel geduld hebben tijdens het schilderen en vertrouwen dat deze bijzondere vorm van energiestroom via mijn handen op het doek terecht komt onmisbaar.

http://kunstdiejoubeweegt.nl/images/portret/img4.jpg

 

http://kunstdiejoubeweegt.nl/zen/cache/dieren/dsc03926_595.jpg

 

Christus
Voel jij, net als ik de Liefde voor Christus? Heb jij ook een diepe hartsverbinding met Christus? Misschien is het een idee voor jou om daar een schilderij van de laten maken. Via het schilderen merk ik zelf hoe sterk de Christus -energie via de schilderijen resoneert. Door Christus te gaan schilderen ben ik Zijn omhullingen gaan voelen. De Christus, waar jij en ik, ten allen tijden welkom zijn, in al Zijn alleswetende Liefde!

 

 

 

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/10307231_388259067995227_1089996213208481013_n.jpg?oh=956e3814b35cf08fc75832e40caef05a&oe=56A63B92

 

Metamorfoseportret
Wat bedoel ik met een metamorfoseportret? Het is mogelijk om je in een ‘bepaalde gedaante’ te laten schilderen. Heb je bijvoorbeeld iets met indianen? Hoe zou je er uitzien als indiaan? Of zou je wel eens als een Avatar geportretteerd willen worden? Hier onder een voorbeeld, waar ik een meisje als een Avatar geschilderd heb.
http://kunstdiejoubeweegt.nl/images/clip_image010.jpghttp://kunstdiejoubeweegt.nl/images/portret/img5.jpg

  
Kortom: Wil je graag iets tastbaars van een persoon of dier die heel veel voor jou betekent (heeft)? Iets dat ‘vastligt’ op doek, maar zodanig verfijnd is, dat het je van binnen beweegt? Laat het mij dan weten en neem contact met mij op.