Kunst die jou beweegt

Lieve bezoeker,

Welkom op mijn site ‘Kunst die jou beweegt’.
Meerdere kunstvormen zijn belangrijk voor me. Zoals schilderkunst
(intuïtief schilderen en portretschilderen), beweegkunst, zang, klank en klankhealing. Waarom? Kunst geeft de gelegenheid om zowel de beweging naar binnen te maken, als de beweging naar buiten. Of anders gezegd, om enerzijds bij mijn gevoel te komen en anderzijds om me te uiten/inspiratie vorm te geven. Ik raak onder andere geïnspireerd door wat het Leven me aanreikt (levenslessen), door de Liefde vanuit de Geestelijke Lichtwereld en door wat de natuur ons laat zien. Belangrijke levensthema’s, elementen uit de natuur en de werking vanuit de Geestelijke wereld zijn dan ook terug te zien en/of voelen in de diverse kunstvormen die ik beoefen. Met name in de
intuïtieve schilderijen ofwel zielsschilderijen, tijdens een klankhealing en in de inspiratie die ik voel bij het vormgeven van de ‘workshop van lichaam en geest’.

 

Deze site gaat over hoe ik diverse kunstvormen en inspiraties vormgeef en dankbaar uitdraag, zoals:

·   Schilderkunst in opdracht:  zielsschilderijen / intuïtieve schilderijen en portretkunst. Zowel mensen als dieren. Bij het item galerie’ kun je een selectie van mijn werken bekijken.

·   Uniek aanbod: metamorfose portretten!!! Dus bijvoorbeeld: jou geschilderd als een Avatar, als een elfje of indiaan. Of jezelf in een bijzondere omgeving geschilderd.

·   Verkoop van kunstkaarten van mijn intuïtieve schilderijen.

·   Ik verzorg een schildercursus: zowel een intuïtief schildercursus, als een cursus portretschilderen en overige thema’s.

·   De ‘workshop van lichaam en geest’. Een unieke combinatie van beweegkunst, intuïtief dans, muziek, klank en klankhealing en verbeeldingskracht.

In het menu links op de pagina vind je meer informatie over verschillende onderwerpen. Beweeg je eens door deze site en wie weet word je innerlijk bewogen…

 

Onderstaand schilderij van mij heet 'Dans van bevrijding'