Kunst die jou beweegt

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

5

 

Yogacentrum Surya Namaskar te Hoensbroek

 

Lestijden 
Een yogales duurt 75 minuten (1 uur en 15 minuten), inclusief een kopje thee en een gezond hapje.
De yogales bij Surya Namaskar te Hoensbroek worden gegeven op:

 

Locatie
Surya Namaskar
Akerstraat Noord 292
6431 HW Hoensbroek
Eerste verdieping, middels een trap

http://kunstdiejoubeweegt.nl/images/yoga.jpg

 

 

 

Prijsinformatie en inschrijving

Proefles
De eerste proefles is gratis.

Lesgeld

Gezinskorting. Dit is alleen geldig indien beide gezinsleden uit hetzelfde huishouden komen! De gezinskorting houdt in dat het tweede gezinslid € 5,00 korting krijgt op het maandabonnement.
Het te betalen bedrag kan voldaan worden d.m.v. overschrijving naar Triodosbank, NL34 TRIO 0198 4244 69 t.n.v. Bianca van Luxzenburg

 

Inschrijving
Eenmalig inschrijfgeld bedraagt € 5,- Indien
Instroming in de lessen is op elk moment mogelijk. Inschrijving geschiedt aan de hand van een inschrijfformulier van ‘Surya Namaskar, kunstdiejoubeweegt’.

Het is mogelijk om een eigen degelijke studio yogamat en/of andere producten te kopen bij Yogacentrum Surya Namaskar. Indien u een yogaproduct aanschaft voor minimaal €15,- bij inschrijving, dan vervalt het eenmalige inschrijfgeld van € 5,00

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

 

 

Opzegging
‘Yogacentrum Surya Namaskar’ werkt zonder opzegtermijn. Als iets niet bij u past, voel u vrij om weer te gaan. Indien u opzegt en stopt in de maand die u reeds betaalt hebt, vindt geen restitutie over die maand plaats.
Mijn advies is wel om 2 maanden de yogalessen uit te proberen! De ervaring leert dat yoga een ontwikkelingsweg is en dat het (soms) tijd nodig heeft voordat je de kracht en essentie van yoga ervaren kunt. Voordat je ‘pakken kunt’ wat ik probeer over te dragen. Dat verschilt per persoon. Bij de één gaat dat snel, de ander heeft wat meer tijd nodig. Het is mooi als je het (dan) een kans geeft.

 

Vakanties
De vakanties zijn inbegrepen in het lesgeld. Het vaste maandelijkse bedrag van € 33,50 aan lesgeld is inclusief BTW en is een gemiddelde van alle lessen in één jaar, waarin de vakantiesluitingen van het yogacentrum reeds zijn verdisconteerd. Dus tijdens vakantiesluitingen mist u geen lessen!
Yogacentrum Surya Namaskar is niet alle schoolvakanties gesloten. Er zijn ook weken dat de yogalessen gewoon doorgaan tijdens schoolvakanties. Dat wordt per keer vastgesteld. Yogalessen die gegeven worden tijdens schoolvakanties zijn extra lessen, die losstaan van het abonnement. Dit zijn extra (gratis) lessen en tevens een extra gelegenheid om gemiste yogalessen in te halen. Ook als u geen lessen hoeft in te halen bent u van harte welkom op deze extra yogalessen. Een vrijblijvende en vrije gave doen als u dat wilt voor deze extra (gratis) yogalessen tijdens de schoolvakanties is welkom.

 

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Overige informatie
Er zijn yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig in het yogacentrum van Surya Namaskar. Dus u hoeft in principe niets mee te nemen. U mag uw eigen yogamat en/of meditatiekussen meenemen (deze zijn ook te koop bij Yogacentrum Surya Namaskar). Indien u uw eigen yogamat gebruikt, kunt u deze over een yogamat heen leggen die al klaar ligt.
De yogamatten worden na iedere yogales schoongemaakt. Dus u hoeft niet op een handdoek op de yogamat yoga te beoefenen. In verband met hygiëne is de gehele yogaruimte schoenvrij. Op de gang staan schoenenrekken en er zijn kapstokken om uw jas op te hangen.
Waardevolle spullen kunt u mee naar binnen nemen. Daar is een aangewezen plek voor. De yogaruimte zelf houd ik graag zo opgeruimd mogelijk, in verband met de sfeer van rust. Dus laat geen spullen slingeren in de yogaruimte die u niet nodig heeft tijdens de yogales.
Belangrijk: Gelieve niet op de yogamatten te stappen! Loop er langs of stap erover heen. Ook dit in verband met hygiëne en uit respect: een yogamat is iemands plekje.
Zet uw telefoon op niet storen. Moet u om bepaalde redenen bereikbaar blijven, dan kunt u dat van te voren bij mij aangeven. Daar is alle begrip voor.

Draag kleding waarin u zich goed bewegen kan. Ik adviseer om op blote voeten yoga te beoefenen. Indien u de sokken liever aanhoudt, dan is dat helemaal prima.

Er is een toilet aanwezig in het yogacentrum.

Er is geen omkleedruimte, maar er is altijd wel een hoekje waar u zich even kunt omkleden.

Voor meer informatie of aanmelden kijk bij contact voor mijn contactgegevens

Yogacentrum Surya Namaskar houdt zich het recht voor, om tussentijdse wijzingen door te voeren.